Προληπτική Οδοντιατρική

  • Βαθύς Καθαρισμός Δοντιών » Ο επαγγελματικός βαθύς καθαρισμός  των δοντιών από τον οδοντίατρο είναι το πρώτο και βασικότερο βήμα για την θεραπεία αλλά και την πρόληψη της ουλίτιδας και της περιοδοντίτιδας. Η στοματική υγιεινή είναι πολύ σημαντική για την κατάσταση υγείας της στοματικής κοιλότητας αλλά και του οργανισμού μας γενικότερα.

  • Φθορίωση » Η φθορίωση των σε ενήλικες  έχει εφαρμογή κυρίως σε  περιπτώσεις πολυτερηδονισμού καθώς και ευαισθησίας στο κρύο και ζεστό.

  • Καλύψεις οπών και σχισμών (Sealants) » Η συγκεκριμένη θεραπεία εφαρμόζεται  σε ενήλικες  εφόσον τα δόντια δεν παρουσιάζουν τερηδονική προσβολή.  Η  επικάλυψη σχισμών και οπών γίνεται συνήθως στα  πίσω δόντια που είναι και τα πλέον ευπαθή.  

  • Διδασκαλία στοματικής υγιεινής » Η σωστή στοματική υγιεινή είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για την διατήρηση μιας υγιούς στοματικής κοιλότητας. Θα σας δείξουμε βήμα βήμα τον σωστό τρόπο καθαρισμού και βουρτσίσματος.  

  • Νάρθηκες νυκτός » Πολλές φορές το σφίξιμο των δοντιών ιδιαίτερα της βραδινές ώρες κατά την διάρκεια του ύπνου,  προκαλεί διάφορα προβλήματα  σε ολόκληρο το στοματογναθικό σύστημα όπως πρωινοί  πονοκέφαλοι, υπερευαισθησία δοντιών κ.α.  Οι ειδικά σχεδιασμένοι νάρθηκες νυκτός  συμβάλουν στο να μετριάσουν  ή και να εξαλείψουν το πρόβλημα καθώς  και να προλαμβάνουν  άλλες μακροχρόνιες επιπλοκές .

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το ιατρείο λειτουργεί καθημερινά από τις 09:00 – 21:00 κατόπιν ραντεβού

2310402003 – 6981216766