Καλώς ορίσατε

στην ιστοσελίδα της Ενδοδοντολόγου – Χειρουργού Οδοντιάτρου Λαμπίδου Έλενας.

Στον χώρο αυτόν μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που παρέχω στο οδοντιατρείο μου στην Καλαμαριά.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το ιατρείο λειτουργεί καθημερινά από τις 09:00 – 21:00 κατόπιν ραντεβού

 2310402003 – 6981216766

ενδοδοντιστης καλαμαρια

Σας καλωσορίζω στον διαδικτυακό χώρο του οδοντιατρείου μου.

Στόχος μου είναι η παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών γενικής αλλά και αισθητικής οδοντιατρικής χρησιμοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις υπάρχουσες δεξιότητες και τον σύγχρονο εξοπλισμό ώστε να επιτευχθεί ένα αποτέλεσμα άριστης πρόγνωσης.

ενδοδοντολογος καλαμαρια

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

οδοντιατρος καλαμαρια

VIDEO

Επιλεγμένα βίντεο τα οποία σχετίζονται με τον χώρο της οδοντιατρικής επιστήμης, της πρόληψης οδοντιατρικών νοσημάτων και της στοματικής υγιεινής.

Tip #1

odontiatros kalamaria

Φροντίστε σωστά το στόμα σας.

Όχι μόνο τα δόντια σας, καθώς στο στόμα υπάρχουν και τα ούλα, η γλώσσα και ο ουρανίσκος. Βουρτσίζοντας καθημερινά ολόκληρη την στοματική κοιλότητα, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε υγιή δόντια και ούλα.

Tip #2

odontiatros kalamaria

Φροντίστε την δίαιτα σας.

Τρόφιμα όπως ξηροί καρποί, φρούτα (ιδιαίτερα μήλα), τυρί, κοτόπουλο και λαχανικά, δεν βελτιώνουν μόνο την γενικότερη υγεία σας αλλά προστατεύουν και ενισχύουν την υγιεινή στην στοματική κοιλότητα.

Tip #3

odontiatros kalamaria

Νήμα σε καθημερινή βάση.

Ένας από τους πλέον ενδεδειγμένους τρόπους για να κρατήσετε ούλα και δόντια υγιή, είναι το οδοντικό νήμα. Η χρήση του, σε συνδυασμό με καθημερινό βούρτσισμα και τακτικό οδοντιατρικό έλεγχο είναι το κλειδί για δυνατά και υγιή δόντια.