Χειρουργική στόματος & γνάθων

  • Εξαγωγή δοντιού » Συνήθως, η εξαγωγή δοντιού γίνεται σε χαλασμένα από τερηδόνα  δόντια, σε τραύμα δοντιού ή σε περιοδοντική ασθένεια. Πρόκειται για μια σχετικά απλή διαδικασία και γίνεται με χρήση τοπικών αναισθητικών ενέσεων.

  • Εξαγωγή δοντιού έγκλειστου ή  ημιέγκλειστου με κρημνό και συρραφή τραύματος » Οι  φρονιμίτες είναι συχνότερα  τα δόντια που παραμένουν έγκλειστα ή ημιέγκλειστα  λόγω ελλιπούς  χώρου στην στοματική κοιλότητα, σε αυτές τις περιπτώσεις  χρειάζεται να επέμβουμε χειρουργικά  για την αφαίρεση τους.

  • Αφαίρεση κύστεων των γνάθων » Στα οστά της άνω και κάτω γνάθου δημιουργούνται συχνά εσοχές  που περιβάλλονται από μία μεμβράνη με υγρό, είναι απολύτως καλοήθεις και δημιουργούνται αυτόματα ή από νεκρά δόντια. Η χειρουργική πράξη μπορεί να απαιτήσει αφαίρεση  του εξωτερικού φλοιού του οστού και άλλες  πιο σύνθετες μορφές αποκατάστασης. Στο οδοντιατρείο μας έχουμε την εξειδίκευση και την απαιτούμενη εμπειρία για να ανταπεξέλθουμε σε οτιδήποτε χρειαστεί για την επιτυχή ολοκλήρωση της επέμβασης.  

  • Αφαίρεση καλύπτρας και επουλίδας » Η καλύπτρα είναι η περιοχή των ούλων πάνω από τον φρονιμίτη που όταν ερεθιστεί την αφαιρούμε με τοπική αναισθησία. Η επουλίδα αφορά μικρές διογκώσεις ούλων που προκαλούνται από διάφορα αίτια  π.χ. τοπικές φλεγμονές. Σε κάποιες περιπτώσεις απαιτείτε η αφαίρεση τους με τοπική αναισθησία.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το ιατρείο λειτουργεί καθημερινά από τις 09:00 – 21:00 κατόπιν ραντεβού

2310402003 – 6981216766