Λευκά Ρούχα – Κουνταλίνι Γιόγκα

κουνταλινι γιογκα θεσσαλονικη

Ο γιόγκι Μπάτζαν μας δίδαξε ότι φορώντας λευκά ρούχα, η αύρα μας διευρύνεται.  Αυτό είναι πολύ καλό, γιατί η δυνατή αύρα μας δίνει δυνατή και στερεή ταυτότητα και προβολή και οι αρνητικές επιρροές αυτόματα φιλτράρονται.

Το να φοράμε λευκά, είναι επίσης άσκηση για την επίγνωσή μας, καθώς χρειάζεται να είμαστε πιο συνειδητοί και προσεκτικοί για να κρατήσουμε καθαρά τα λευκά ρούχα. 

«φοράμε λευκά γιατί είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι όλα τα υφάσματα, όλα τα υλικά έχουν αύρα.  Κι αν φοράμε βαμβακερά και λευκά, αυτή η χρωματοθεραπεία προσθέτει στην αύρα μας.»

«λέμε να φοράτε λευκά, έτσι ώστε να αντανακλάτε ότι βλέπετε έξω και μέσα σας.  Αυτό κάνουν τα λευκά ρούχα.

όταν είστε ντυμένοι στα λευκά, ολόκληρο το πρόσωπο αντανακλά.  Το να φοράτε λευκά, απαιτεί από το άλλο άτομο απέναντί σας να επικοινωνήσει μαζί σας σε ένα υψηλότερο επίπεδο, γιατί θα πρέπει να εστιάσει για να προχωρήσει μπροστά.

Το πιο δύσκολο πράγμα στον πλανήτη, είναι να είστε ντυμένοι στα λευκά από πάνω μέχρι κάτω, ταυτόχρονα, όμως, είναι και η καλύτερη θεραπεία.  Αν θέλετε πραγματικά να τεστάρετε τον εαυτό σας, ζήστε σε ένα κατάλευκο δωμάτιο.  Το αποτέλεσμα σε μια εβδομάδα θα σας εκπλήξει.   Θα είστε ένα τελείως διαφορετικό άτομο, χωρίς να κάνετε κάτι.

Κάποιοι νομίζουν ότι αυτό είναι παγίδα.  Δεν είναι παγίδα.  Ξέρουμε την αντίδραση των χρωμάτων.  Τα χρώματα δημιουργούν μια μη ελεγχόμενη δράση στον υποσυνείδητο νου της έμπνευσης, της δημιουργικότητας και της διεύρυνσης.  Τα χρώματα έχουν επίδραση στο συνειδητό.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια πολύ γρήγορη, αποτελεσματική, πνευματική και τεχνική μέθοδο όλων των χρωμάτων κι έτσι υιοθετούμε το άσπρο, το χρώμα που τα περιέχει όλα τα χρώματα μαζί.  Για σας μπορεί το άσπρο να είναι ένα ακόμα χρώμα, όμως για μένα, το άσπρο είναι η ισορροπία όλων των επτά χρωμάτων»