Αύρα Της Κουνταλίνι Γιόγκα

κουνταλινι γιογκα πανοραμα

Οι γιόγκι έχουν ένα σύμβολο για τον άνθρωπο:  ένα τόξο φωτεινό που το λέμε αύρα.  Είναι λαμπερό, ολόλευκο φως.  Η ανθρώπινη ύπαρξη εξαρτάται από αυτό το τόξο.

Ότι έρχεται στη ζωή σα εξαρτάται από τη δύναμη και την ισορροπία αυτού του τόξου.  Οι περισσότεροι άνθρωποι δε μπορούν να το δουν, ούτε να το καταλάβουν.  Αν κάποιος βλέπει την αύρα, μπορεί να αναγνωρίσει την κατάσταση της υγείας ενός ατόμου, την ένταση των συναισθημάτων του, το δυναμικό και τις δυνατότητές του.

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός.  Αυτή η μοναδικότητα εμφανίζεται και προστατεύεται από το τόξο αυτό.  Κάθε ύπαρξη, έχει το δικό της κύκλο εισροής, εκροής ενέργειας κι ανταλλαγής, που αλληλεπιδρά μέσα από την ασπίδα αυτού του τόξου.  Η δύναμη του μαγνητικού πεδίου της αύρας μας,  καθορίζει κατά πόσο τα μαγνητικά πεδία των άλλων μπορούν ή δε μπορούν να διαπεράσουν την αύρα μας και να μας επηρεάσουν.

Εδώ, τίθεται ένα ερώτημα:  αν έρθουμε σε επαφή με κάποια θετική δόνηση, αυτή θα αντανακλάσει πάνω στην αύρα μας και δεν θα εισέλθει στο πεδίο μας?  Η απάντηση είναι όχι!  Αυτή η θετική ενέργεια θα συγχωνευθεί στο πεδίο μας και θα συνδεθεί με τη Γη.  Αν, όμως έρθουμε σε επαφή με αρνητική δόνηση, αυτή θα ακυρωθεί στο τόξο της αύρας μας.  Η δόνηση  κάθε ανθρώπου, έχει αντίκτυπο στην αύρα του.  Μια ισχυρή αύρα προστατεύει όλες τα ευαίσθητα πεδία στη ζωή μας.

Η σχέση μας με τα συναισθήματά μας είναι διαφορετική όταν το μαγνητικό μας πεδίο είναι δυνατό κι αλλιώτικη όταν είναι αδύναμο.  Όταν το πεδίο μας είναι αδύναμο, τα συναισθήματα μας φαίνονται τόσο σημαντικά κι αληθινά που δε μπορούμε να τα ξεχωρίσουμε ή να τα κατευθύνουμε – αυτά μας κατευθύνουν.  Όταν, όμως η αύρα είναι ισχυρή, μπορούμε να επιλέξουμε να τα εκφράσουμε  ή να τα διαχειριστούμε.  Μπορούμε να επιλέξουμε να σχετιστούμε με κάποιον ή να αποκοπούμε από την επιρροή του.  Όταν η ύπαρξή μας ακτινοβολεί, τα άτομα θα θέλουν να βρίσκονται γύρω μας και να έχουν επαφή μαζί μας, ανεξάρτητα αν έχουμε διαφορές μεταξύ μας.