Καλώς ορίσατε

στην ιστοσελίδα της Μαρίας Κυριακίδου Ψυχολόγος – Σύμβουλος Οικογένειας στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Στον χώρο αυτόν μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που παρέχω καθώς και να επικοινωνήσετε μαζί μου για ραντεβού ή απορίες που πιθανόν έχετε.

Περισσοτερα

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ!

Με μάσκες, αποστάσεις και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Το γραφείο παραμένει ανοιχτό και λειτουργεί αποκλειστικά με προκαθορισμένα ραντεβού. Φυσικά συνεχίζει να υπάρχει και  η δυνατότητα διαδικτυακών συνεδριών, οι οποίες ιδιαίτερα συνιστώνται σε ηλικιωμένους, άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς  ομάδες αλλά και σε όσους η χρήση μάσκας κατά την διάρκεια της συνεδρίας δημιουργεί τόση δυσφορία ώστε να εμποδίζει την ουσιαστική συμμετοχή στην διαδικασία.

Το γραφείο θα παραμείνει κλειστό από 06/08/21 έως και 20/08/21

ΘΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα: 09.00 – 14.30, Τρίτη: 09.00- 14.00 & 18.00 – 20.30, Τετάρτη: 16.00 – 20.00, Πέμπτη: 09.00- 14.00 & 18.00-20.30, Παρασκευή κλειστά

Για ραντεβού, παρακαλώ επικοινωνείτε είτε τηλεφωνικά είτε διαδικτυακά.  

Μαρία Κυριακίδου, ψυχολόγος.

 Αμπελοκήπων 46, 2ος όροφος, Περαία,  Θεσσαλονίκη.

 www.mariakyriakydou.gr     Mail: mk@mariakyriakidou.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23920 28658  &  6937247689 viber, whatsApp 

Fb messenger : @mariakyriakidou.psy

 skype: mariakyriakidou.gr

ψυχολογος περαια

Σας καλωσορίζω στον διαδικτυακό μου ιστότοπο.

Στόχος μου είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Η ουσιαστική επικοινωνία και η ανάπτυξη σχέσεων σεβασμού και εμπιστοσύνης μαζί σας, αποτελούν βασική μου προτεραιότητα και μέλημα.

Η συμβουλευτική και η ψυχοθεραπευτική διαδικασία, διέπεται πάντα από ένα κλίμα αποδοχής, κατανόησης, φροντίδας και σεβασμού. Λαμβάνεται υπόψη η μοναδικότητα του κάθε ατόμου, της κάθε ομάδας, της κάθε οικογένειας και η θεραπευτική διαδικασία οργανώνεται και διεξάγεται σε συνεργασία με τους θεραπευόμενους και εστιάζεται στις δικές τους ανάγκες και προσδοκίες.

Μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο ασφάλειας, δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να διερευνήσουν, να ανακαλύψουν και να εκτιμήσουν διαφορετικές εναλλακτικές λύσεις όσον αφορά στην ζωή τους και στις αποφάσεις τους. Βασικός στόχος, η ευτυχία!

Η απόκτηση μια ζωής που θα ικανοποιεί και θα καλύπτει ανάγκες, όνειρα και στόχους. Εύχομαι να βρείτε τις πληροφορίες που παρέχονται στο διαδικτυακό μου χώρο χρήσιμες και είμαι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση επιθυμείτε είτε τηλεφωνικά είτε κατόπιν επισκέψεως στον χώρο μου στην Περαία.

Καλή περιήγηση!

psychology at peraia

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σέβομαι τον χρόνο σας και προσπαθώ με τον κατάλληλο προγραμματισμό των ραντεβού να υπάρχει η ελάχιστη δυνατή αναμονή.

Ολες οι υπηρεσιες

H ζωή μας δεν είναι η ζωή μας, αλλά μόνο η ιστορία που είπαμε γι’ αυτήν. Η ιστορία που είπαμε στους άλλους, κυρίως όμως στον εαυτό μας

Η ελπίδα και η πίστη, δεν βρίσκεται στην ιστορία, αλλά στην αφήγηση της!

Οι ιστορίες ζωής είναι γεμάτες από προβλήματα, πόνους, θλίψεις, θυμούς και αδιέξοδα, μπορούν όμως να αλλάξουν!