Υπηρεσίες Οδοντιατρείου

Δείτε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες του οδοντιατρείου μου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
οδοντιατρειο καλαμαρια

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Επιλέγω πάντα την καλύτερη ποιοτικά λύση, πολλές φορές η δυσκολότερη ιατρικά επιλογή οδηγεί ευκολότερα σ΄ένα υψηλού επιπέδου αποτέλεσμα.

2020-06-12T11:22:41+02:00

Αισθητική Οδοντιατρική

Αναλαμβάνω όλες τις εφαρμογές της αισθητικής οδοντιατρικής τόσο στα φυσικά σας δόντια όσο και σε εμφυτεύματα. Το οδοντιατρείο μου προσφέρει ποικίλες επιλογές αισθητικής αποκατάστασης, επανασχεδιάζω το χαμόγελο σας εναρμονίζοντάς το με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

2020-06-12T11:23:17+02:00

Επανορθωτική Οδοντιατρική

Η επανορθωτική οδοντική περιγράφει την κατηγορία οδοντιατρικών πρακτικών που είναι ως επί το πλείστον ελάχιστα παρεμβατικές και αποσκοπούν στην θεραπεία ενός η περισσότερων δοντιών ώστε να διατηρηθούν στον οδοντικό φραγμό.

2020-06-12T11:24:09+02:00

Παιδοδοντία

Στο οδοντιατρείο μου εφαρμόζω όλες τις σύγχρονες και ασφαλείς τακτικές που καλύπτουν το σύνολο των οδοντιατρικών αναγκών σε παιδιά και εφήβους. Η παιδοδοντία περιλαμβάνει σειρά προληπτικών μέτρων όπως απομάκρυνση οδοντικής πλάκας, οδηγίες στοματικής υγιεινής, προληπτικές εμφράξεις οπών, πολφοτομές, φθορίωση κ.α.

2020-06-12T11:21:56+02:00

Χειρουργική στόματος

Στο οδοντιατρείο μου διαθέτω το πλέον σύγχρονο εξοπλισμό που μου επιτρέπει να εκτελώ όλες τις χειρουργικές επεμβάσεις που αφορούν περιπτώσεις έγκλειστων, ημιέγκλειστων φρονιμίτων ή άλλων δοντιών, υπολείμματα ριζών και περιακρορριζικές κύστες κ.α

2020-06-12T11:19:54+02:00

Ενδοδοντική Θεραπεία

Η ενδοδοντική θεραπεία (απονεύρωση) είναι εντελώς ανώδυνη διαδικασία η οποία είναι αναγκαία όταν το εσωτερικό του δοντιού (πολφός) έχει επιμολυνθεί από μικρόβια. Μας βοηθάει να διατηρήσουμε τα φυσικά μας δόντια και περιορίζει την ανάγκη για άλλες εκτεταμένες οδοντιατρικές επεμβάσεις.

2020-06-12T11:20:43+02:00

Προληπτική Οδοντιατρική

Η πρόληψη είναι πάντα προτιμότερη της θεραπείας και στην σύγχρονη οδοντιατρική είναι η πρώτη προτεραιότητα καθώς μειώνει σημαντικά την πιθανότητα να χρειαστούμε εκτεταμένες οδοντιατρικές παρεμβάσεις. Στο οδοντιατρείο μου δίνω ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη, καταρτίζοντας μαζί με τους ασθενείς μου αναλυτικό πρόγραμμα προγραμματισμένων επισκέψεων έτσι ώστε να αποφύγουν το κόστος κάποιας πιθανής εκτεταμένης οδοντιατρικής θεραπείας.

Φωτογραφίες περιστατικών

Δείτε φωτογραφίες περιστατικών πριν και μετά την αποκατάσταση στο οδοντιατρείο μου στην Καλαμαριά.

Συχνές Ερωτήσεις

Παρακάτω θα βρείτε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που ακούω από πελάτες μου.

Όλες οι οδοντόκρεμες αφαιρούν τους επιφανειακούς λεκέδες από τροφές και ποτά. Ορισμένες λευκαντικές οδοντόκρεμες περιέχουν λευκαντικούς παράγοντες σε μικρή αναλογία. Γενικά είναι αποδεκτό ότι σε μικρό βαθμό συμβάλουν στην λεύκανση των δοντιών, σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορούν να συγκριθούν με το αποτέλεσμα που προκύπτει από την διαδικασία λεύκανσης στο οδοντιατρείο. Επιπλέον η αλόγιστη χρήση τους, χωρίς την απαραίτητη γνώμη του οδοντιάτρου σας, μπορεί να προκαλέσει αλλοιώσεις στην επιφάνεια των δοντιών και έτσι να οδηγηθούμε στο αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η γρήγορη απάντηση είναι, όχι απαραίτητα. Συνήθως, υπάρχει λόγος για την ύπαρξη κάθε φυσικού μας χαρακτηριστικού. Παρόλα αυτά τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας διαφόρων παραγόντων, έχει αυξηθεί η εμφάνιση προβληματικών φρονιμίτων. Ο οδοντίατρος σας είναι υπεύθυνος για να σας ενημερώσει ένα χρειάζεται να προχωρήσετε σε εξαγωγή ή όχι.
 
Δεν υπάρχει μία απάντηση που να ταιριάζει για όλες τις περιπτώσεις σε αυτήν την ερώτηση. Για κάποιους μία η δύο φορές τον χρόνο η επίσκεψη στον οδοντίατρο θα ήταν αρκετή, ενώ σε άλλες περιπτώσεις θα χρειαζόντουσαν παραπάνω επισκέψεις. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που συντρέχουν και που επηρεάζουν την συχνότητα επίσκεψης στον οδοντίατρο σας, όπως γενετικοί, το στυλ ζωής που έχουμε επιλέξει, η διατροφή μας κ.α.
Εάν το μωράκι σας δεν έχει βγάλει ακόμη καθόλου δόντια, μπορείτε να καθαρίζετε τα ούλα του μ’ ένα καθαρό, ζεστό πανάκι μετά από κάθε γεύμα. Μόλις βγάλει τα πρώτα του δόντια, συνεχίστε να τα καθαρίζετε μετά από κάθε γεύμα μ’ ένα ζεστό πανάκι ενώ ποτέ μην το αφήνετε να το παίρνει ο ύπνος με το μπουκάλι στο στόμα. Επίσης, μην το αφήνετε να πίνει οτιδήποτε άλλο εκτός από νερό και γάλα απ’ ευθείας από το μπουκάλι. Μέχρι την ηλικία των 3 ετών πολλά παιδάκια δεν μπορούν να φτύσουν, γι’ αυτό επιλέγετε να χρησιμοποιείτε πολύ μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας. Υπάρχουν στο εμπόριο οδοντόκρεμες με μικρότερη του κανονικού ποσότητα σε φθόριο που είναι πιο ασφαλής για παιδιά μικρής ηλικίας.