Καλώς ορίσατε

στην ιστοσελίδα του οδοντιάτρου Γεώργιου Καζαντζίδη.

Στον χώρο αυτόν μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που παρέχω στο οδοντιατρείο μου στην Καλαμαριά. Επίσης, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για εμένα καθώς και να επικοινωνήσετε μαζί μου για ραντεβού ή για απορίες που πιθανόν να έχετε.

Περισσοτερα

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα
9:00 – 16:00 Κλειστά
Τρίτη Κλειστά 15:00 – 21:30
Τετάρτη 9:00 – 16:00 Κλειστά
Πέμπτη Κλειστά 15:00 – 21:30
Παρασκευή 9:00 – 13:00 17:00 – 21:00

 2310 458088

Κλείστε το ραντεβού σας!
odontiatrio kalamaria

Σας καλωσορίζω στον διαδικτυακό χώρο του οδοντιατρείου μου.

Στόχος μου είναι η παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών. Εγώ και η ομάδα μου παρέχουμε υπηρεσίες γενικής αλλά και αισθητικής οδοντιατρικής και αποσκοπούμε στο να συνδυάσουμε την λειτουργικότητα με ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα. Βασικό γνώρισμα του τρόπου λειτουργίας του οδοντιατρείου είναι η επικοινωνία και ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους ασθενείς μας όπου σε συνδυασμό με την χρήση σύγχρονης τεχνολογίας, μας επιτρέπει την πλήρη εξάλειψη του φόβου και του πόνου. Ιδιαίτερη σημασία δίνουμε στην καθαριότητα του χώρου και την αποστείρωση όλων των οδοντιατρικών εξαρτημάτων. Η απολύμανση γίνεται κατόπιν της αποχώρησης του κάθε ασθενούς, τηρώντας αυστηρά όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και καθαριότητας. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε αποτελούν μία σύγχρονη πρόταση οδοντιατρικής φροντίδας, πλήρως εναρμονισμένες με τις καλύτερες διεθνώς πρακτικές. Εύχομαι να βρείτε τις πληροφορίες που παρέχονται στο διαδικτυακό μου χώρο χρήσιμες και είμαι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση επιθυμείτε είτε τηλεφωνικά είτε κατόπιν επισκέψεως στο οδοντιατρείο μου στην Καλαμαριά. Καλή περιήγηση!

υπηρεσίες οδοντιατρειου Γ. Καζαντζίδη στην καλαμαρια

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σέβομαι τον χρόνο σας και προσπαθώ με τον κατάλληλο προγραμματισμό των ραντεβού να υπάρχει η ελάχιστη δυνατή αναμονή.

Ολες οι υπηρεσιες
Icon

VIDEO

Επιλεγμένα βίντεο τα οποία σχετίζονται με τον χώρο της οδοντιατρικής επιστήμης, της πρόληψης οδοντιατρικών νοσημάτων και της στοματικής υγιεινής.

Tip #1

tip1 odontiatros kalamaria

Φροντίστε σωστά το στόμα σας.

Όχι μόνο τα δόντια σας, καθώς στο στόμα υπάρχουν και τα ούλα, η γλώσσα και ο ουρανίσκος. Βουρτσίζοντας καθημερινά ολόκληρη την στοματική κοιλότητα, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε υγιή δόντια και ούλα.

Tip #2

tip1 odontiatros kalamaria

Φροντίστε την δίαιτα σας.

Τρόφιμα όπως ξηροί καρποί, φρούτα (ιδιαίτερα μήλα), τυρί, κοτόπουλο και λαχανικά, δεν βελτιώνουν μόνο την γενικότερη υγεία σας αλλά προστατεύουν και ενισχύουν την υγιεινή στην στοματική κοιλότητα.

Tip #3

tip1 odontiatros kalamaria

Νήμα σε καθημερινή βάση.

Ένας από τους πλέον ενδεδειγμένους τρόπους για να κρατήσετε ούλα και δόντια υγιή, είναι το οδοντικό νήμα. Η χρήση του, σε συνδυασμό με καθημερινό βούρτσισμα και τακτικό οδοντιατρικό έλεγχο είναι το κλειδί για δυνατά και υγιή δόντια.