Υπηρεσίες Ιατρείου

Δείτε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες του ιατρείου μας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
νευρολογοι αγιος δημητριος

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό

Επιλέγουμε πάντα την καλύτερη ποιοτικά λύση, πολλές φορές η δυσκολότερη ιατρικά επιλογή οδηγεί ευκολότερα σ ‘ένα υψηλού επιπέδου αποτέλεσμα.

2019-06-16T14:29:59+02:00

Πολλαπλή Σκλήρυνση

Στην πολλαπλή σκλήρυνση, υπάρχει ανοσολογικού τύπου «επίθεση» του οργανισμού στο περίβλημα μυελίνης των νεύρων και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προκαλούνται νευρολογικά συμπτώματα.

Συχνές Ερωτήσεις

Παρακάτω θα βρείτε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που ακούω από πελάτες.

Η πρώτη αιτία που περνάει από το μυαλό είναι η νόσος Πάρκινσον, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι είναι και η σωστή. Αντιθέτως, ο τρόμος –όπως λέγεται επιστημονικά το τρέμουλο– των χεριών μπορεί να μην αποτελεί καν ένδειξη σοβαρού προβλήματος. Ο τρόμος μπορεί να εκδηλωθεί οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή, και μπορεί να οφείλεται σε πολλές και διαφορετικές αιτίες.
Η απώλεια μνήμης δεν αποτελεί πάντοτε σημάδι πως κάτι κακό συμβαίνει. Μερικές φορές είναι φυσιολογική. Η εγκεφαλική παρακμή έχει παρατηρηθεί πως ξεκινάει κάπου ανάμεσα στα τέλη των 20 και στο ξεκίνημα των 30. Στα 50 του ένας άνθρωπος συχνά ταλαιπωρείται από το σύνδρομο «καλά τι ήρθα να κάνω σ΄ αυτό το δωμάτιο;» και αντιμετωπίζει περιστασιακά προβλήματα στην απομνημόνευση ονομάτων ή στη συγκράτηση ολόκληρης της λίστας με τα ψώνια. Τα συμπτώματα αυτά δεν αποτελούν de facto προοίμιο άνοιας.