Λίγα Λόγια για Εμάς

Κέντρο Λογοθεραπείας- Εργοθεραπείας Εν Αρχή Ην ο Λόγος


Το Κέντρο Λογοθεραπείας- Εργοθεραπείας και Ψυχολογικής Υποστήριξης Εν Αρχή Ην ο Λόγος άρχισε τη δραστηριότητά του το 2009 στην περιοχή της Καλαμαριάς με επιστημονικά υπεύθυνη την Ματακούδη Σμαρώ-Χριστίνα (λογοθεραπεύτρια)

Στελεχωμένο από έμπειρους  και επιστημονικά καταρτισμένους συνεργάτες  θεωρείται ένα από τα πιο ολοκληρωμένα κέντρα ειδικών θεραπειών στη Θεσσαλονίκη.

Στο Εν Αρχή Ην ο Λόγος παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Ψυχολογικής Υποστήριξης, Συμβουλευτικής γονέων και Ειδικής διαπαιδαγώγησης, σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Ειδικευόμαστε στα θέματα του Αυτισμού, στη πρώιμη παρέμβαση , τις μαθησιακές δυσκολίες και στις διαταραχές φώνησης.

Εφαρμόζουμε σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους και το επιλεγμένο παιδαγωγικό υλικό προσαρμόζεται στις προτιμήσεις και στις ανάγκες του κάθε ατόμου, κάνοντας τη μάθηση διασκεδαστική και βιωματική.

Στο Εν αρχή Ην ο Λόγος  προτεραιότητα έχει η άμεση επαφή με την κάθε οικογένεια. Οι γονείς ενθαρρύνονται να εμπλέκονται στη θεραπευτική διαδικασία και να γίνονται «συνοδοιπόροι» με τους επιστημονικούς συνεργάτες με στόχο την καλύτερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της δυσκολίας. Κάθε πρόγραμμα αντιμετώπισης είναι εξατομικευμένο και απόλυτα προσαρμοσμένο στις εκπαιδευτικές ανάγκες και το προσωπικό ρυθμό μάθησης του κάθε παιδιού.


Το Επιστημονικό μας προσωπικό

Υπηρεσίες

Εν Αρχή Ην ο Λόγος

Λογοθεραπεία Σε Παιδιά

Λογοθεραπεία Σε Ενήλικες


Εργοθεραπεία

Ειδική Αγωγή


Ψυχοθεραπεία

Συμβουλευτική Γονέων

 

Εγγραφείτε στο Newsletter


Θα ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας, δραστηριότητές μας, εκδηλώσεις κ.α.Ενημέρωση για την Επεξεργασία Δεδομένων σας και τα Δικαιώματα σας

Με την εγγραφή σας στο newsletter του www.lemonweb.gr/guinnesstraining, παρέχετε, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 7 και 9 του Γενικού Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων (Γ.Κ.Π.Δ. /Ε.Ε. 679/2016) και την εφαρμοστέα εθνική νομοθεσία τη ρητή συγκατάθεσή σας στο www.lemonweb.gr/guinnesstraining και αποδέχεστε την επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων.

Για την εγγραφή σας στο newsletter του www.lemonweb.gr/guinnesstraining, το τελευταίο διατηρεί την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και το όνομα σας για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε να λαμβάνετε το newsletter, προκειμένου να ενημερώνεστε για τις τρέχουσες εξελίξεις στο www.lemonweb.gr/guinnesstraining (Νέα, προσφορές, νέες υπηρεσίες, νέα προϊόντα κτλ.) Ενδέχεται το www.lemonweb.gr/guinnesstraining να διαβιβάσει την ηλεκτρονική σας διεύθυνση σε συνεργαζόμενη εταιρία, στην οποία έχει αναθέσει την ηλεκτρονική αποστολή του newsletter.”

Καθίσταται σαφές ότι έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή τη συγκατάθεσή σας. Για να αναιρέσετε τη συγκατάθεση σας κάντε κλικ στη λέξη “Unsubscribe” ή “Διαγραφή” σε οποιοδήποτε email που θα λάβετε από το www.lemonweb.gr/guinnesstraining. Εναλλακτικά, μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή σας από το Newsletter μας στέλνοντας email στο : guinesstype@gmail.com με θέμα “Διαγραφή”.