Λίγα Λόγια για Εμάς

Κέντρο Λογοθεραπείας- Εργοθεραπείας Εν Αρχή Ην ο Λόγος


Το Κέντρο Λογοθεραπείας- Εργοθεραπείας και Ψυχολογικής Υποστήριξης Εν Αρχή Ην ο Λόγος άρχισε τη δραστηριότητά του το 2009 στην περιοχή της Καλαμαριάς με επιστημονικά υπεύθυνη την Ματακούδη Σμαρώ-Χριστίνα (λογοθεραπεύτρια)

Στελεχωμένο από έμπειρους  και επιστημονικά καταρτισμένους συνεργάτες  θεωρείται ένα από τα πιο ολοκληρωμένα κέντρα ειδικών θεραπειών στη Θεσσαλονίκη.

Στο Εν Αρχή Ην ο Λόγος παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Ψυχολογικής Υποστήριξης, Συμβουλευτικής γονέων και Ειδικής διαπαιδαγώγησης, σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Ειδικευόμαστε στα θέματα του Αυτισμού, στη πρώιμη παρέμβαση , τις μαθησιακές δυσκολίες και στις διαταραχές φώνησης.

Εφαρμόζουμε σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους και το επιλεγμένο παιδαγωγικό υλικό προσαρμόζεται στις προτιμήσεις και στις ανάγκες του κάθε ατόμου, κάνοντας τη μάθηση διασκεδαστική και βιωματική.

Στο Εν αρχή Ην ο Λόγος  προτεραιότητα έχει η άμεση επαφή με την κάθε οικογένεια. Οι γονείς ενθαρρύνονται να εμπλέκονται στη θεραπευτική διαδικασία και να γίνονται «συνοδοιπόροι» με τους επιστημονικούς συνεργάτες με στόχο την καλύτερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της δυσκολίας. Κάθε πρόγραμμα αντιμετώπισης είναι εξατομικευμένο και απόλυτα προσαρμοσμένο στις εκπαιδευτικές ανάγκες και το προσωπικό ρυθμό μάθησης του κάθε παιδιού.


Το Επιστημονικό μας προσωπικό

Υπηρεσίες

Εν Αρχή Ην ο Λόγος

Λογοθεραπεία Σε Παιδιά

Λογοθεραπεία Σε Ενήλικες


Εργοθεραπεία

Ειδική Αγωγή


Ψυχοθεραπεία

Συμβουλευτική Γονέων

 

Εγγραφείτε στο Newsletter


Θα ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας, δραστηριότητές μας, εκδηλώσεις κ.α.