Δημιουργώ…Εκφράζομαι…Απολαμβάνω !

 

                                       

 

Στην Λογοσύνθεση έχουμε…το όμορφο περιβάλλον, τα υλικά, την επιθυμία και την διάθεση, να οδηγήσουμε τους μικρούς μας φίλους…πού αλλού;… Στην απόλαυση,  του να ζουν με ελευθερία και αυτοπεποίθηση.

 

Αυτό συμβαίνει όταν το παιδί, μέσα από στοχευμένες δράσεις και εμπειρίες, αναπτύσσει βασικές Δεξιότητες Ζωής _δηλαδή, Ικανότητες  όπως…δημιουργική και κριτική σκέψη, αποτελεσματική επικοινωνία, ενσυναίσθηση, διαχείριση συναισθημάτων και άγχους, επίλυση προβλημάτων και γνώση του εαυτού του.

 

Οι δραστηριότητές μας είναι η διαδικασία, ή καλύτερα το ταξίδι τους προς τον στόχο αυτόν, όπως στην Ιθάκη του Καβάφη… η Ιθάκη υπάρχει, απλά για να ταξιδέψεις προς αυτήν.

Οι Δραστηριότητές μας:


                                
Μαγικός θίασος (Θεατρικό παιχνίδι)

 

Μοναδικές στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας, με μεταφορικό μέσο το θεατρικό παιχνίδι, που… σαν άλλο μαγικό χαλί, μας μεταφέρει σε κόσμους ονειρικούς και ονειρεμένους.     

                                                     

Ας αφήσουμε τα παιδιά να γνωρίσουν_ μέσα από την μαγεία της μεταμόρφωσης_ το περιβάλλον, το σώμα τους, τη φωνή τους ,τα συναισθήματά τους αλλά και τους άλλους και να μας παρασύρουν μαζί τους σε μοναδικά μονοπάτια εξερεύνησης, πειραματισμού και φαντασίας!

 

          Οι σοπράνο και οι τενόροι..για παιχνίδια έτοιμοι όλοι!

                                         (Μουσικοκινητική αγωγή)

 

 

Ένα μουσικό ταξίδι μόλις ξεκινάει.

 

 Προορισμός… τα απολαυστικά συναισθήματα που γεννιούνται από τις μελωδίες και εκφράζονται με κινήσεις, τραγούδι, χορό, φιγούρες πολλές, ρυθμικές. 

 

Μυαλό, σώμα, λόγος, φωνή, συναισθήματα, αισθήσεις. Όλα μαζί, σαν άλλα μουσικά όργανα, ενορχηστρώνονται κάτω από τις διασκεδαστικές επιλογές των πιο δημιουργικών μαέστρων…των παιδιών μας!

 

                        Καρδιά και μυαλό μαζί…(συναισθηματική νοημοσύνη)

                         

Μαθαίνω … να αναγνωρίζω τα συναισθήματα τα δικά μου (και των άλλων), να τα διαχειρίζομαι(όταν είναι αρνητικά και έντονα)και να τα εκφράζω με κατάλληλο τρόπο.

                                                                           

                       

                       Μαθαίνω να χαλαρώνω!

λογοθεραπεια ηλιουπολη «Σε έναν κόσμο που συνέχεια τρέχει παντού, με αγωνία, άγχος, φόβο και θυμό, έχω ανάγκη να μάθω πώς και πότε  να βάζω φρένο, να γαληνεύω _ να υπάρχω ήρεμα.»

 

 

Ελάτε να οργανώσουμε τον δημιουργικό χρόνο του παιδιού σας.

 

Oι Δραστηριότητές μας είναι… για παιδιά  Ομαδικά (κατά ηλικίες) /ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ (2 ΩΡΕΣ).

 

 

         Η ομάδα μαςΕπαγγελματίες, με γνώση και εμπειρία.

        Υπεύθυνη προγραμμάτων:  Πόπη Μάλεση (ψυχολόγος)

 

 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ:    Σοφ.Βενιζέλου 103                     λογοθεραπεια ηλιουπολη    τηλ :2109939690

 

ΓΛΥΦΑΔΑ:       Λεωφ. Βουλιαγμένης 38 και Καραϊσκάκη 23  τηλ: 2109643321