«…Μια φορά κι ένα καλοκαίρι πήρα μια σπουδαία απόφαση..! Ενώ σκεφτόμουν πως δεν μου αρέσει καθόλου να κάθομαι όλη τη μέρα στο σπίτι, μπροστά από μια τηλεόραση, κάνοντας τα ίδια και τα ίδια και περιμένοντας να τελειώσουν οι γονείς μου τις δουλειές τους, έπεσε στα χέρια μου αυτό το φυλλάδιο της Λογοσύνθεσης. Ένα τεράστιο χαμόγελο σχηματίστηκε αμέσως στο πρόσωπο μου! Επιτέλους θα μπορούσα να γεμίσω δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο μου! Να παίξω, να κάνω καινούργιους φίλους, να γράψω και να διαβάσω καλοκαιρινές ιστορίες, να μάθω καινούργια πράγματα αλλά και να θυμηθώ πολλά που έχω ξεχάσει, να προετοιμαστώ για την επόμενη τάξη, να αποκτήσω αυτοπεποίθηση στα σχολικά μαθήματα… πω πω τόσα πολλά αλήθεια! Χωρίς πολλή σκέψη φόρεσα τα καλοκαιρινά μου, πήρα ένα παγωτό στο χέρι και ξεκίνησα για τη Λογοσύνθεση!! Έπρεπε να πάω γρήγορα να κάνω την εγγραφή μου!»

Η ομάδα της Λογοσύνθεσης, ανταποκρινόμενη  για ακόμα μια φορά στα αιτήματά σας, αποφάσισε να παραμείνει μαζί σας και τους καλοκαιρινούς μήνες οργανώνοντας προγράμματα καλοκαιρινής προετοιμασίας για την κάλυψη τυχόν μαθησιακών κενών αλλά και την  προετοιμασία της επόμενης τάξης. Σε άμεση συνεργασία με σας, θελήσαμε να εκμεταλλευτούμε τους μήνες αυτούς με δημιουργικό τρόπο, σεβόμενοι πάντα το γεγονός πως το καλοκαίρι αποτελεί περίοδο χαλάρωσης και ξεκούρασης για τα παιδιά.

 Χωρίς να το ξεχνάμε αυτό ούτε στιγμή, η Λογοσύνθεση αναλαμβάνει με πλήρη υπευθυνότητα και υπό την διαρκή καθοδήγηση της διεπιστημονικής της ομάδας, την καλοκαιρινή προετοιμασία των παιδιών σας παρέχοντας:

  • Ευέλικτο ωράριο στο πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
  • Εξατομικευμένη διδασκαλία προσαρμοσμένη στις ανάγκες του μαθητή.
  • Κάλυψη κενών προηγούμενων τάξεων.
  • Προετοιμασία της ύλης της επόμενης σχολικής τάξης για την ευκολότερη προσαρμογή του παιδιού αλλά και την καλύτερη αφομοίωσή της.
  • Δημιουργική απασχόληση μέσα από εκπαιδευτικά παιχνίδια.
  • Ευχάριστο περιβάλλον, χαλαρή διάθεση χωρίς άγχος και πίεση.

Δηλώστε άμεσα το ενδιαφέρον σας για την καλύτερη δυνατή μας οργάνωση αλλά και εξυπηρέτησή σας.

 

Τηλ. Επικοινωνίας:   2109939690 – 6931907279 Σοφοκλή  Βενιζέλου 103,   ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 

                                   2109643321 Λεωφ.Βουλιαγμένης 38 & Καραισκάκη 23 , ΓΛΥΦΑΔΑ