Μετάβαση Στη Νέα Διάσταση

σεμιναρια ρεικι θεσσαλονικη

Το μόνο που μας εμποδίζει να βιώσουμε τη διάσταση της Αγάπης, είναι η μη συμβατότητα της δικής μας ενέργειας με την ενέργεια της νέας διάστασης. Ο κόσμος της Αγάπης και του Φωτός δεν υπάρχει «κάπου εκεί έξω». Υπάρχει στο Εδώ και στο Τώρα. Όσο εκλεπτύνεται η ενέργειά μας, αλλάζει η εστίασή μας και γίνεται πιο λεπτοφυής η ευαισθησία μας, θα βιώνουμε τη διάσταση της αγάπης, σα να βρήκαμε ξαφνικά την πόρτα που ποτέ πριν δεν είχαμε δει και τώρα επιλέγουμε να την ανοίξουμε και να περάσουμε μέσα. Και τότε, θα είμαστε μέρος της, όπως τώρα είμαστε κομμάτι αυτού του χώρου που βρισκόμαστε και θα αντιληφθούμε ότι βρισκόμαστε σε μια άλλη πραγματικότητα. Το περιβάλλον δε θα αλλάξει, αλλά εμείς θα αλλάξουμε. Σα να άναψε ένα φως, θα μπορούμε να δούμε τόσο καθαρά όσο ποτέ πριν.

Μόνον εμείς μπορούμε να διαβούμε αυτή την πόρτα. Κανένας άλλος δε μπορεί να το κάνει για μας. Μπορεί να βρούμε δασκάλους που θα προσπαθήσουν να μας δείξουν την πόρτα, αλλά μόνον εμείς μπορούμε να τη δούμε, να την ανοίξουμε και να περάσουμε μέσα. Κι ο μόνος τρόπος να εντοπίσουμε την πόρτα είναι με την ανύψωση της συχνότητάς μας. Η συχνότητα δε μπορεί να κατέβει για να έρθει να μας συναντήσει. Αυτή η δουλειά είναι αποκλειστικά δική μας!

Τα δονητικά μας επίπεδα ανεβαίνουν ή κατεβαίνουν ανάλογα με τη δική μας φυσική κατάσταση, τη συναισθηματική μας διάθεση, τη φύση των σκέψεών μας, των πεποιθήσεών μας, των προθέσεών μας και των πράξεών μας. Επηρεάζεται από την τροφή που καταναλώνουμε, τον τρόπο που αναπνέουμε, την ποιότητα, τη συχνότητα και το είδος της άσκησής μας, καθώς και το είδος των διαλογισμών και των πνευματικών ασκήσεων που κάνουμε (ή την έλλειψή τους). Το επίπεδο της ενέργειας στο οποίο βρισκόμαστε κάθε στιγμή, καθορίζει τη ζωή μας, τις ευκαιρίες που έχουμε, τις προκλήσεις που προσκαλούμε στη ζωή μας και πως αντιδρούμε σε αυτές. Ατυχίες, δυσκολίες, πόνοι, ατυχήματα αντιστοιχούν στα χαμηλότερα επίπεδα ενέργειας. Όταν χαμηλώνει η δόνησή μας, δημιουργούμε ένα ενεργειακό μοτίβο που φέρνει ανισορροπία και δυσαρμονία. Όταν ανεβαίνει η δόνησή μας, έχουμε αρμονία και ισορροπία.

Μαθαίνουμε τα βασικά για το πώς να δημιουργούμε την πραγματικότητά μας. Η δημιουργία της πραγματικότητάς μας δεν είναι το αποτέλεσμα της επανάληψης θετικών δηλώσεων από το πρωί – βράδυ, ούτε προσευχής. Είναι το αποτέλεσμα των δονήσεων που παράγουμε. Μέσα σε αυτή τη συχνότητα και μόνο μέσα σε αυτήν, μπορούμε να έλξουμε, να λάβουμε, να δράσουμε. Αν νιώθουμε καλά με όσα αυτή η δόνηση που παράγουμε μπορεί να μας δώσει, τότε είμαστε ικανοποιημένοι από τη ζωή μας. Αν θέλουμε κάτι και δε μπορούμε να το πετύχουμε, θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα ανεβάζοντας το ενεργειακό μας επίπεδο παρά ακούγοντας μια κασέτα θετικών δηλώσεων.

Η άνοδος της δόνησής μας, έχει το πλεονέκτημα της μετακίνησής μας στο επίπεδο εκείνο που μπορούμε να ανακαλύψουμε ποιοι στα αλήθεια είμαστε. Τα υψηλότερα δονητικά επίπεδα, μας δίνουν την επίγνωση που μας βοηθάει να ξεπεράσουμε τα όρια του μυαλού μας και την ομίχλη της μαζικής συνειδητότητας. Μπορούμε να διακρίνουμε και να απελευθερωθούμε από τις ψευδαισθήσεις αυτού που νομίζαμε ότι ήμασταν και αυτών που νομίζαμε ότι θέλαμε. Μπορούμε να ανακαλύψουμε ποιοι είμαστε και τι στόχους θέλουμε να βάλουμε στη ζωή μας.

Οι υψηλότερες δονήσεις της ενέργειας φέρνουν καθαρότητα κι επίγνωση που μας βοηθούν να ξεφύγουμε από τα περιοριστικά όρια.

Σ’ αυτό το επίπεδο και σε αυτή τη χρονική στιγμή, μαθαίνουμε να ξεπερνάμε τους φόβους μας, το θυμό μας, την κριτική και τη χωριστικότητα.

Σ’ αυτό το επίπεδο δε μαχόμαστε τον εαυτό μας. Ρίχνουμε όλα τα τείχη ανάμεσα σε εμάς και το σύνολο. Επιλέγουμε το μονοπάτι της λιγότερης αντίστασης.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η δική μας δύναμη και η δύναμη του σύμπαντος είναι ένα, βρίσκονται σε αρμονία και αρμονική συνεργασία.