Κτηνιατρείο στην Καλαμαριά Μάρθα Χατζή

 

Κτηνιατρείο Μάρθα Χατζή

Το κτηνιατρείο μου στην Καλαμαριά, ιδρύθηκε και λειτουργεί ανελλιπώς από το 2013. Αρχικός και διαρκής μου στόχος η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μου με γνώμονα πάντα την υγεία και την ευζωία των τετράποδων φίλων μου. Με συνέπεια και φροντίδα εφαρμόζω τις πλέον σύγχρονες μεθόδους πρόληψης και θεραπείας. Ενημερώνομαι ανελλιπώς, ερευνώ και σας προτείνω το καλύτερο ώστε να ανταποκρίνομαι στις προσδοκίες σας.

• Πλήρης και σύγχρονος εξοπλισμός.

• Ευρύ δίκτυο συνεργατών όλων των ειδικοτήτων για την αντιμετώπιση κάθε περιστατικού στο χώρο του ιατρείου.

• Κτηνιατρικό φαρμακείο με πλήρη γκάμα σκευασμάτων για κάθε περίσταση.

• Υπηρεσίες grooming.

Από την πρώτη μας γνωριμία σκοπός μου είναι να υπάρχει μια διαρκής και άμεση συνεργασία μαζί σας με όρους εμπιστοσύνης. Εστιάζω στον ενημερωμένο ιδιοκτήτη και την πρόληψη, στοιχεία που εξασφαλίζουν μακροβιότητα και υψηλή ποιότητα ζωής στα κατοικίδιά μας. Για τις περιπτώσεις που δεν αφορούν επείγοντα περιστατικά, προτιμάτε προγραμματισμένες επισκέψεις.

Θα με βρείτε στην οδό Βρυούλων 20 στην Καλαμαριά, με εύκολη πρόσβαση από όλη την Θεσσαλονίκη και ειδικότερα από τις γειτονικές περιοχές όπως Νεα Κρήνη, Θέρμη, Πυλαία, Πανόραμα, Χαριλάου, Τούμπα..

Τηλέφωνο Ανάγκης

Η κηδεμονία κατοικίδιου απαιτεί υπευθυνότητα

Η χαρά και η αγάπη που μας προσφέρουν τα ζώα είναι ανεκτίμητη, όμως η κηδεμονία ενός ζώου φέρει και ευθύνες. Έχουμε ευθύνη απέναντι στο ίδιο καθότι είναι στην ουσία ανυπεράσπιστο σε οποιεσδήποτε διαθέσεις μας, αλλά έχουμε ευθύνη και απέναντι σε τρίτους η οποία δεν περιορίζεται απλά και μόνο στο ηθικό σκέλος αλλά υπάρχουν και νομικές συνέπειες.

Αγάπη και φροντίδα για το κατοικίδιο σας

Στο κτηνιατρείο μου στην Καλαμαριά, κύριο μέλημα μου είναι να παρέχω την καλύτερη δυνατή φροντίδα στο κατοικίδιο σας, σε κάθε φάση της ζωής του.