Κτηνιατρείο στον Άγιο Δημήτριο Μελανθία Τσαντάκη

 

Ιατρείο Μικρών Ζώων Μελανθίας Τσαντάκη

Το κτηνιατρείο μας στον Άγιο Δημήτριο, ιδρύθηκε και λειτουργεί ανελλιπώς από το 2002. Από την αρχή θέσαμε υψηλά τον πήχη με κύριο στόχο να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των πελατών μας και των μικρών τους φίλων. Με συνέπεια και φροντίδα για τα ζώα, εφαρμόζουμε τις πλέον σύγχρονες θεραπείες  και χειρουργικές τεχνικές.  Ενημερωνόμαστε ανελλιπώς, ερευνούμε και σας προτείνουμε νέες θεραπείες, εφαρμόζουμε σύγχρονες πρακτικές.

Πέρα από τα παραπάνω, τα οποία θεωρούμε υποχρέωση μας, θέλουμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα. Μας ενδιαφέρει να γίνουμε η βασική πηγή ενημέρωση σας σε ότι αφορά:

  • Την εκπαίδευση των ζώων.
  • Την σωστή διατροφή των ζώων.
  • Το πρόγραμμα εμβολιασμού που πρέπει ν’ ακολουθηθεί.
  • Την ψυχολογία τους και πως μπορείτε να πετύχετε αρμονική συμβίωση με το κατοικίδιο σας.

Από την πρώτη μας γνωριμία σκοπός μας είναι να υπάρχει μια διαρκεί και άμεση συνεργασία μαζί σας. Θέλουμε με αυτόν τον τρόπο να εστιάσουμε στην πρόληψη, εξασφαλίζοντας έτσι την μακροβιότητα και υψηλή ποιότητα ζωής του κατοικίδιου σας.

Για τις περιπτώσεις που δεν αφορούν επείγων περιστατικά, προτιμάτε προγραμματισμένες επισκέψεις.

Θα μας βρείτε στον Άγιο Δημήτριο, με εύκολη πρόσβαση από γειτονικές περιοχές όπως Άλιμο, Ηλιούπολη, Δάφνη.

Τηλέφωνο Ανάγκης

Η κηδεμονία κατοικίδιου απαιτεί υπευθυνότητα

Η χαρά και η αγάπη που μας προσφέρουν τα ζώα είναι ανεκτίμητη, όμως η κηδεμονία ενός ζώου φέρει και ευθύνες. Έχουμε ευθύνη απέναντι στο ίδιο καθότι είναι στην ουσία ανυπεράσπιστο σε οποιεσδήποτε διαθέσεις μας, αλλά έχουμε ευθύνη και απέναντι σε τρίτους η οποία δεν περιορίζεται απλά και μόνο στο ηθικό σκέλος αλλά υπάρχουν και νομικές συνέπειες.

Δειτε τις υπηρεσιες μας

Αγάπη και φροντίδα για το κατοικίδιο σας

Στο κτηνιατρείο της Μελανθίας Τσαντάκη στον Άγιο Δημήτριο, κύριο μέλημα μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα στο κατοικίδιο σας, σε κάθε φάση της ζωής του.

επικοινωνια