Οι Υπηρεσίες μας
Η ομορφιά είναι δύναμη και ένα χαμόγελο το ξίφος της.

LUXURY ELAN SPA PREMIUM SERVICE

Μοναδικός χώρος υψηλής αισθητικής και ομορφιάς

 

Λίγα Λόγια Για Εμάς

Το NFB Spa είναι ένας χώρος φιλικός, υψηλής αισθητικής με έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό καθώς και υπερσύγχρονο εξοπλισμό όπου μπορείτε να συναντήσετε τον εαυτό σας στα καλύτερα του. Μπορεί να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με σεβασμό και αξιοπιστία σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Η ομορφιά σας είναι ένα δικαίωμα που έχει δύναμη και ανεβάζει την αυτοπεποίθηση.

 

Εξοπλισμός

Η τεχνολογία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του επαγγέλματος της αισθητικής και εμείς έχουμε επενδύσει σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία ανανεώνουμε ακολουθώντας τις πιο πρόσφατες εξελίξεις του τομέα μας.

 

Υλικά

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα, διεθνώς αναγνωρισμένα και πιστοποιημένα υλικά & προϊόντα αισθητικής. Παράλληλα, η τιμολογιακή μας πολιτική είναι να έχουμε όσο πιο ανταγωνιστικές τιμές γίνεται, σε όλα μας τα προϊόντα.

 

Χώρος

Μας ενδιαφέρει η επίσκεψη στο κέντρο μας να είναι ένα μοναδικό ταξίδι χαλάρωσης και ομορφιάς. Ο χώρος μας έχει σχεδιαστεί με πολύ μεράκι και σεβασμό προς τους πελάτες μας. Στον χώρο μας τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής.