Αισθητική Οδοντιατρική

  • Άσπρα σφραγίσματα » Εκτός του καλύτερου αισθητικού αποτελέσματος έχουν πολλά επιπλέον πλεονεκτήματα όπως το ότι επισκευάζονται πιο εύκολα σε περίπτωση σπασίματος, είναι βιοσυμβατά και δεν προκαλούν νέκρωση στον πολφό και ότι είστε σε θέση  να τα χρησιμοποιήσετε σχετικά άμεσα (την πρώτη μέρα καλό είναι να αποφεύγετε σκληρές τροφές.)

  • Αδαμαντινοπλαστική » Πρόκειται για μία  απλή διαδικασία κατά την οποία τροχίζουμε μέρος του δοντιού με σκοπό να πετύχουμε το τέλειο χαμόγελο.    

  • Λεύκανση » Η λεύκανση δοντιών (bleaching) μπορεί να πραγματοποιηθεί  στο ιατρείο στο σπίτι ή σε συνδυασμό και των δύο. Η λεύκανση στο Ιατρείο είναι πιο «επιθετική» έχει όμως άμεσα αποτελέσματα, η  λεύκανση στο σπίτι είναι πιο ήπια, παίρνει περισσότερο χρόνο η ολοκλήρωση της θεραπείας, έχει όμως εξίσου καλά αποτελέσματα.

  • Όψεις ρητίνης (Bonding – Lifting δοντιών) » Με την τεχνική αυτή επιτυγχάνουμε να διορθώσουμε ταυτόχρονά το χρώμα αλλά και το σχήμα των δοντιών. Είναι ιδανική μέθοδος για περιπτώσεις στραβών δοντιών ή δοντιών με κενά μεταξύ τους.

  • Ολοκεραμικές αποκαταστάσεις (Στεφάνες – Γέφυρες  – Όψεις – Ένθετα – Επένθετα)  » Οι ολοκεραμικές στεφάνες και γέφυρες μπορούν να κατασκευαστούν για  τα μπροστά και τα πίσω  δόντια και αποτελούνται εξ’ ολοκλήρου από  πορσελάνη. Προσφέρουν εξαιρετικό αισθητικό  αποτέλεσμα καθώς απουσιάζει το μέταλλο από το εσωτερικό τους. Ανανεώνουν ριζικά την όψη σας, χαρίζοντας σας ένα όμορφο χαμόγελο.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το ιατρείο λειτουργεί καθημερινά από τις 09:00 – 21:00 κατόπιν ραντεβού

2310402003 – 6981216766