Κωνσταντίνος Δερματίνος

Διαιτολόγος στο Αιγάλεω

ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΙΤΑΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Καλέστε με στο: 210 5904350 - 6937019015
Επικοινωνήστε μέσω email: dermatinos.k@gmail.com

Γενικές Οδηγίες - Συμβουλές

 • Η ΔΙΑΙΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟΥ.
 • ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
 • ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΑΣ – ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.

Το ξέρετε ότι


Μπανάνες


Οι μπανάνες περιέχουν τρία φυσικά σάκχαρα – σακχαρόζη, φρουκτόζη και γλυκόζη σε συνδυασμό με ίνες. Μια μπανάνα δίνει μια άμεση, διαρκή και ουσιαστική ώθηση ενέργειας. Η έρευνα έχει αποδείξει ότι δύο μπανάνες παρέχουν αρκετή ενέργεια για μια επίπονη ενενηντάλεπτη προπόνηση. Δεν αποτελεί έκπληξη που η μπανάνα είναι το νούμερο ένα φρούτο σε κορυφαίους αθλητές του κόσμου.

Αλλά η ενέργεια δεν είναι ο μόνος τρόπος που μια μπανάνα μπορεί να μας βοηθήσει να κρατιόμαστε σε καλή κατάσταση. Μπορεί επίσης να βοηθήσει να ξεπεραστούν ή αποτραπούν ένας σημαντικός αριθμός ασθενειών και καταστάσεων, καθιστώντας την αναγκαία στην καθημερινή διατροφή μας.Σοκολάτα και Υγεία


Η σοκολάτα είναι μια απόλαυση με αμφιλεγόμενες επιπτώσεις στον οργανισμό μας.Το κακάο ή η μαύρη σοκολάτα, κάνει καλό στο κυκλοφοριακό σύστημα. Μελέτες που έχουν γίνει αποδεικνύουν ότι η σοκολάτα μπορεί να μειώσει την αρτηριακή πίεση, τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων, να βοηθήσει στον έλεγχο των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα. Επιπλέον, όπως έχει παρατηρηθεί, είναι ευεργητική και στο άγχος. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι τα οφέλη αυτά αποδίδονται στους σπόρους του κακάο.

Στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής , η οποία περιλαμβάνει ποικιλία τροφίμων, σε συνδυασμό με φυσική δραστηριότητα και άσκηση, η σοκολάτα κατέχει τη δική της ξεχωριστή θέση και μπορεί να συμβάλλει με τις ιδιότητες της στη βελτίωση αυτής της ισορροπίας. Προσέξτε την ποσότητα και απολαύστε την χωρίς τύψεις.


 • Μιχάλης Παναγιωτόπουλος
  Ο Κωνσταντίνος με βοήθησε να καταλάβω γιατί δεν μπορούσα να χάσω κιλά τόσα χρόνια
  Μιχάλης Παναγιωτόπουλος
 • Ελένη Βαφείδη
  Με την υποστήριξη του Κου Δερματίνου πέτυχα να κάνω αυτό που για χρόνια φανταζόμουν ως ακατόρθωτο.
  Ελένη Βαφείδη
 • Αγγελική Χρήστου
  Ο Κωνσταντίνος πρώτα απ’ όλα με άκουσε, κατάλαβε αμέσως τις αδυναμίες μου και με βοήθησε να προσαρμόσω την διατροφή μου κατάλληλα με τον τρόπο ζωής μου.
  Αγγελική Χρήστου