Υπηρεσίες Δερματολόγου

Ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες μου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σωστή εφαρμογή της αισθητικής αποτελεί ανάγκη, όχι πολυτέλεια

Συχνές Ερωτήσεις

Παρακάτω θα βρείτε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που μου κάνουν.

Πρόκειται για μια φλεγμονώδη δερματοπάθεια που μπορεί να εμφανιστεί από την πρώιμη παιδική ηλικία. Το δέρμα εμφανίζεται ερυθρό, ξηρό και έντονα κνησμώδες. Συνήθως η νόσος υποχωρεί καθώς το παιδί μεγαλώνει. Μπορεί όμως να διατηρηθεί και στην ενήλικη ζωή ή να πρωτοεμφανιστεί στην παιδική ή στην ενήλικη ζωή.

Τα κονδυλώματα είναι βλάβες που οφείλονται στον HPV (Human Papillomavirus) ιό και εμφανίζονται σαν μικρά δερματικά ογκίδια στη γεννητική και περιπρωκτική περιοχή. Μεταδίδονται μέσω της σεξουαλικής επαφής, για αυτό και θεωρείται σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα.

Η μέθοδος αποτρίχωσης με alexandrite είναι παγκοσμίως επιβεβαιωμένη ως η μοναδική μόνιμη και χωρίς παρενέργειες θεραπεία κατά της τριχοφυΐας. Τα αποτελέσματα ποικίλουν ανάλογα με το φωτότυπο, το χρώμα της τρίχας, το ορμονικό υπόβαθρο και την ηλικία του ασθενούς. Σκοπός είναι να φτάσουμε στη φάση συντήρησης κατά την οποία θα επαναλαμβάνουμε τη συνεδρία εάν και εφόσον υπάρχει τρίχα που ενοχλεί τον ασθενή, πράγμα που συνήθως συμβαίνει μετά από 3-4 μήνες ή και καθόλου.

Τα οιστρογόνα διατηρούν το δέρμα πιο απαλό, ελαστικό και λείο, καθώς προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου και μειώνουν τις ενδεχόμενες εξάρσεις ακμής. Οι ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης, που αποτελούν δομικά μόρια του δέρματος, είναι υπεύθυνες για την ελαστικότητα, το πάχος και την ανθεκτικότητά του. Η μείωση των ινών κολλαγόνου συνεπάγεται δέρμα πιο εύθραυστο, πιο λεπτό, χαλαρό, που εμφανίζει ρυτίδες.